Coöperatieve Huisartsenposten Zaanstreek Waterland

Al meerdere jaren maakt ook de huisartsenpost Zaanstreek Waterland gebruikt van de diensten van de noodassistent. Het inzetten van de noodassistent bij nood, het invullen van diensten tijdens adhoc momenten en op langere termijn, wordt vrijwel altijd opgelost. De noodassistenten (triagisten) zijn professioneel, kundig en flexibel. Zeer prettige werkervaring !!

maandag 14 maart 2016 23:11

 

Huisartsenpraktijk 't Rak, Alkmaar Noord

Yvonne heeft tijdens ziekte van een van onze assistentes waargenomen. Ze kon snel beginnen. Onze ervaring is positief. Ze is deskundig en accuraat.

zondag 13 maart 2016 21:01

 

Maatschap Huisartsen Daalmeer

Wij werken al meerdere jaren met Yvonne samen en zijn zeer tevreden over haar werkzaamheden. Ook al is een langere tijd niet geweest, ze is altijd gelijk weer inzetbaar. Ze is accuraat en een prima triagist. Wij werken graag met haar samen!

vrijdag 11 maart 2016 15:21

 

SHR huisartsenposten

De noodassistenten hebben ons al meerder malen op korte termijn uit de brand geholpen. Direct inzetbaar en een fijne samenwerking.
Super dat ze er zijn.

maandag 29 februari 2016 18:22

 

Priscilla Detmers, Coordinerend triagiste HAPA

We werken al jaren samen met de Noodassistent, Yvon is snel en direct levert goede triagistes. Ze werkt zelf ook weleens een dienst, dus weet hierdoor zelf ook heel goed wat het vak inhoudt. Prettige mensen om mee samen te werken!

Ga zo door en op nog vele jaren samenwerking Yvon!

maandag 29 februari 2016 17:33

 

Guda de Jong, praktijkmanager van de Bergense huisartsen

In verband met waarneming van een zwangerschapsverlof werkt Yvonne van januari t/m mei 2016 een aantal dagdelen in onze praktijk. Wij hebben hele goede ervaringen met Yvonne. Ze is een zeer ervaren doktersassistente die je zonder veel uitleg, direct aan het werk kan gaan. Ze kent alle facetten van het vak en beheerst deze ook in goed. Bij een acuut personeelsbezettingsknelpunt kun je Yvonne ook prima inzetten. We hebben tevens al een aantal keren met 2 van de andere doktersassistente kennis gemaakt die worden uitgezonden door de noodassistent, toen wij een acuut bezettingsprobleem hadden. Het is heel fijn dat als je een bezettingsprobleem hebt, je Yvonne kunt bellen en zij regelt dat er op korte termijn een oplossing geregeld wordt. Wij hebben als praktijk goede ervaringen met de noodassistent.

donderdag 25 februari 2016 11:31

 

Carola Balk, huisarts

De doktersassistentes van de Noodassistent zijn op mijn praktijk uitstekend ingevallen!!! Vriendelijk in contact met patienten en kundig qua medisch-technisch handelen. Prettig contact. Ik zal zeker weer gebruik maken van de diensten van de Noodassistent.

woensdag 24 februari 2016 21:02

 

Ellen Colijn, HAP Rijnmond 

Vanaf het begin goed contact gehad met de Noodassistent. Er wordt vlot gereageerd en het aanbod van assistentes is over het algemeen goed.

woensdag 24 februari 2016 13:31